Tippek és trükkök, hogy hó végén is maradjon a pénztárcában!

Spóroljunk!

Tippek kezdőknek #1

Az akciós újságok fontossága

2016. október 03. - Példa Péter

akcios_ujsagok.jpg

Első tippként egy alapvető dolgot kell tisztáznunk. Az akciós újságok bizony hasznosak számunkra, ha spórolni akarunk. Azonban manapság az internetnek hála, nem szükséges minden üzlet akciós szórólapját begyűjtenünk, elég ha felkeressük a megfelelő weboldalakat, ahol már idejében feltölti az adott üzlet a várható vagy már futó akcióit. Ezeket érdemes egyúttal könyvjelzőzni, vagy a kedvencek közé tenni a böngészőben. Mivel nem is feltétlen jut mindig minden háztartásba akciós újság (a váltakozó szórási terület miatt), ezért ez mindenképp javasolt megoldás.
Triviális dolognak tűnhet ez a téma, mégis, az ember hajlamos csak berohanni az üzletbe munka után, anélkül, hogy tájékozódna az akciókról. Úgyhogy ha másért nem, hát amiatt érdemes átvenni, miért fontos ez, hogy jobban bevésődjön az emlékezetünkbe, hogy vásárlás előtt mindig csekkoljuk az akciós újságokat!

Tehát:
- Ha többféle üzletbe is járunk, jobb ha tudjuk, van-e valamelyikben leárazott termék az eltervezett étkezésekhez. Bosszantó, ha kiderül, hogy egy nagy étkezés alapanyagai máshol olcsóbban beszerezhetőek lettek volna!
- Ha tisztában vagyunk az akciókkal, még időben tudunk variálni az étkezésekkel. Lehet kedden megtervezed, hogy szerdán spenótot vacsorázol, de ha kiderül, hogy csütörtöktől akciós lesz a spenót, érdemes ezt az ételt később megcsinálnod.
- Azzal, hogy korán - akár már egy héttel korábban - felkerülnek a netre az újságok, nagyon jól tudunk tervezni, akár direkt az alapján kitalálni a heti menüt, hogy mely alapanyagok lesznek leárazva.
- A fordulónap mindenhol csütörtök, ettől a naptól él a soron következő újság, melynek időtartama egy hét. Ezen belül lehetnek kiemelt akciók, amelyek csak hétvégén, vagy csak hétfőtől érvényesek. Az általában hétvégékre időzített nagy leárazásokkal rengeteget tudunk spórolni, de bukni is, ha nem voltunk elég figyelmesek. Nem ritkák a -30%, -35%-os leértékelések gyümölcslevekből, fog- és hajápolási termékekből, mosószerekből.

Egy kis segítségként itt van néhány nagyobb élelmiszer-lánc akcióihoz vezető közvetlen link:
TESCO akciós ajánlatai: http://tesco.hu/akciok/katalogusok
Auchan akciós ajánlatai: https://auchan.hu/akciok
Interspar, Spar, CitySpar akciós ajánlatai: http://spar.hu/hu_HU/ajanlatok.html
Penny Market akciós ajánlatai: http://www.penny.hu (jobb felső sarok)
Aldi akciós ajánlatai: https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/online-szorolap/
Lidl akciós ajánlatai: http://www.lidl.hu/hu/index.htm (jobb felső sarok)

A bejegyzés trackback címe:

https://sporoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr527507862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2019.04.07. 21:01:11

Ezek valóban profi tippek kezdőknek. A lista nagyon fontos, elindulok otthonról és mindig elfelejtek valamit. Nekem a jól bevált módszerem úgy néz ki, hogy megnézem neten www.ujsagomat.hu/ itt az összes akciós újságot
süti beállítások módosítása