Tippek és trükkök, hogy hó végén is maradjon a pénztárcában!

Spóroljunk!

Start

2016. október 01. - Példa Péter

Kedves Olvasó!

Itt most hosszan regélhetnénk, hogy kinek és miért íródik ez a blog, szidhatnám a rendszert, a körülményeket de a lényeg úgyis az lenne, hogy akit érint, olvassa, akit pedig (szerencséjére) nem, az ne olvassa!

Így hát vágjunk is mindjárt bele egy kis útmutatóval, hogy mely posztok kiknek ajánlottak.

Spórolási tippek kezdőknek rovatunkban olyan bejegyzéseket találhattok, amely azoknak szól elsősorban, akik még nem tehetik meg, hogy megtakarításban, vagy befektetésben gondolkozzanak, hanem egyszerűen a hétköznapi trükkök érdeklik őket, amellyel esetleg a vásárlási blokk végösszegéből letudnak faragni valamelyest. Számtalan dolog nyilvánvalónak vagy már ismertnek tűnhet, de ez a blog arra hivatott, hogy egy helyre gyűjtse össze mindazokat a tippeket, melyek a spórolásban és a jobb gazdálkodásban segíthetnek.

Spórolási tippek haladóknak rovatunk elsősorban azokhoz szól, akiknek van lehetősége egy kisebb összeget félretenni havonta, és annak megfelelő kezelésével tudnak előnyösebb helyzetbe jutni.

A későbbiekben lesz spórolási tippek profiknak is, mely pedig azokhoz fog szólni, akik végképp megtehetik, hogy némi kezdőtőkéből kovácsoljanak nagyobb tőkét maguknak.

Ezen kívül lesz még egy sajátsága a blognak: olyan "filléres receptek" bemutatása, amelyek segítségével a lehető legolcsóbban készíthetünk finom, mégis tápláló ételeket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sporoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr367506680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása